Onze diensten

Onderstaand vindt u een overzicht van de door ons aangeboden diensten. Heeft u interesse in een van onze diensten, wilt u meer informatie? Of wilt u advies omtrent een van uw technische en/of logistieke vraagstukken? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Direct contact

Movements

De mensen van Chr. Vermeer Movements demonteren, verhuizen én plaatsen machines op uw nieuwe locatie. Kostbare apparatuur die wij met zorg en aandacht verplaatsen. Daarvoor zetten we een team van specialisten in, waaronder speciaal opgeleide chauffeurs en monteurs. Dat gebeurt altijd in goed overleg en hechte samenwerking met de klant. Niet door alleen te vertrouwen op onze ervaring, maar ook op onze hoogwaardige kennis en kunde. Daarmee maken wij het verschil. Service en zekerheid tot in de puntjes. Daarin gaan we ver. Letterlijk als dat nodig blijkt. Een waardevolle combi van technische kennis en expertise in logistiek en transport.

Transport

Chr. Vermeer is sterk in regulier transport. Leverzekerheid bieden en logistieke zorgen wegnemen, ongeacht de grootte van een opdracht. Ons registratiesysteem en ons cross-dock op onze locatie in Tilburg biedt die flexibiliteit. Dat scheelt u en ons waardevolle tijd en u weet als geen ander; tijd is geld.

Service

Logistics

Logistiek is beweging. Een systematische, effectieve beweging van producten en goederen. Wij weten altijd wat er binnenkomt, waar het vandaan komt en waar het op welk moment moet zijn. Vanzelfsprekend. Binnen dat systeem zorgen wij voor snelheid en een juiste afhandeling. Opslag, overslag en het combineren van ritten worden tot in de puntjes uitgevoerd. Wij pakken logistiek op van start tot finish en voorkomen onnodige vertraging.