Over ons

Chr. Vermeer Transport is een Brabants familiebedrijf. In een periode van 75 jaar hebben wij ons van kleine lokale transporteur ontwikkeld tot een middelgroot, veelzijdig transportbedrijf met circa 65 vrachtwagens, 30.000 m2 warehouse en 120 medewerkers. Daar zijn we trots op.

Direct contact

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten altijd op ons kunnen rekenen. Ongeacht de vraag of de uitdaging. Wij kiezen altijd kwaliteit boven kwantiteit. Daarom zijn we duurzaam in onze klantrelaties en hoe we met elkaar omgaan op de werkvloer. Oudere collega’s die jongere collega’s het beroep leren bijvoorbeeld. En altijd op zoek zijn naar manieren om onze mensen zoveel en zolang mogelijk op een prettige manier inzetbaar te houden. Werken vanuit je eigen waarde. Dat is de basis van waaruit wij werken.

Met nieuwe klanten gaan we eerst altijd in gesprek. Wat en hoe. En tegen de juiste prijs. Een van onze krachten is communiceren met korte lijnen. Duidelijke afspraken maken en niets onbesproken laten. Er is altijd direct contact met de medewerkers intern en op kantoor.

Wat wij allemaal delen bij Chr. Vermeer Transport is de passie voor het vak en de motivatie om er elke dag opnieuw het beste van te maken. Als werkgever doen wij er alles aan om onze mensen het beste in hun vak te laten zijn. Iedereen doet een stapje extra als dat nodig is.

Waarom Chr. Vermeer Transport

Persoonlijke service ~ Wij zijn meedenkers

Snelle afwikkeling opdrachten ~ Ook voor spoed

Geen gedoe, maar een nuchtere, betrouwbare oplossingen

Alles onder een dak ~ Wij faciliteren maatwerk

Alles onder een dak

Wij zijn meedenkers. Samen met u onderzoeken wij uw transportbehoefte. Wat gaan we voor u vervoeren, waar naartoe en hoe pakken we dat aan? En tegen de juiste prijs, uiteraard. Ons dienstenaanbod is breed en dus ook de oplossingen die we bieden. En mocht het om welke reden dan ook buiten onze expertise of afstand liggen, dan schakelen we een partnerbedrijf in. Hoe dan ook, wij lossen het op. Wij kennen de markt en de weg ernaartoe.

Contact

Of bel ons meteen: +31 (0)162 - 31 21 38

Duurzaamheid & MVO

Bij Chr. Vermeer Transport zetten we een dubbele streep onder duurzaamheidsinnovaties. Als logistiek dienstverlener is duurzaam innoveren een logische verantwoordelijkheid om te nemen. Een overzicht:

Chr. Vermeer Transport is de eerste transporteur in Nederland die koos voor biogas. Ons nieuwe bedrijfspand/warehouse in Tilburg is voorzien van diverse moderne technieken: zo heeft het pand geen gasaansluiting en maar liefst 3.000 zonnepanelen op het dak. Ons doel is om zo veel mogelijk eigen energie te genereren en uiteindelijk ‘eigen’ groene stroom te gebruiken voor elektrische distributietrucks. We geven rondleidingen aan basisscholen in de buurt om de verkeersveiligheid van jonge verkeersdeelnemers te bevorderen. We hebben inhouse-opleidingen om transporttalent zelf op te leiden.

"Bij Vermeer rijden we bijvoorbeeld met de Volvo FH LNG. Deze mooie trekker rijdt op (bio)LNG. Momenteel is dat de milieuvriendelijkste brandstof voor verbrandingsmotoren en hiermee vermindert de CO₂-uitstoot aanzienlijk."

Christiaan Vermeer, directeur.

Onze
mensen

Het merendeel van ons personeel is chauffeur. Logisch. Maar een chauffeur is maar half zo goed als hij geen goede ondersteuning heeft. Daarom werken bij ons ook loodsmedewerkers, planners en kantoormedewerkers samen aan hetzelfde doel. Samen helpen we onze klanten vooruit.

De breedte van onze dienstverlening zorgt ervoor dat we onze klanten en medewerkers meer kunnen bieden. Dat maakt de groei in functie bijvoorbeeld een stuk eenvoudiger en blijven onze mensen gelukkig in hun werk. De breedte van ons werk maakt ons bovendien flexibeler wat betreft inzet van materieel, complexere logistieke en transportvragen.

Medewerkers krijgen een interne opleiding. Code95, BHV, cursussen. Het is een van de manieren waarop we het dna van ons bedrijf doorgeven aan onze mensen. Dat spreekt aan. Zo hebben we eigen leswagens (voor rijbewijs C, CE en LZAV) en instructeurs, gericht op snelle instroom en zij-instroom. Krijgen nieuwe collega’s training on the job. En nemen we vanuit de roc’s in de regio jongeren mee in ons bedrijf.

Benieuwd naar onze vacatures? Neem contact op

"Een betrouwbare en sociale werkgever. Heel gewoon. Dat is Chr. Vermeer Transport.”

Daan Smolders, chauffeur.

Vestigingen

Ons nieuwe distributiecentrum (plus hoofdkantoor en warehouse) ligt op industrieterrein de Vossenberg II in Tilburg. Daarnaast beschikken we over een vestiging in België en een eigen garage in Dongen. In totaal hebben we 5 panden in de redio in eigendom en huren we 8 andere panden.

Hoofdvestiging (NL)
Theseusstraat 48, 5047 RJ TILBURG
Vestiging (BE)
Toekomstlaan 18a, 2340 BEERSE
Garage
De Zool 15, 5107 RB DONGEN

Al bijna
75 jaar

Al 75 jaar een familiebedrijf. Waar het in 1946 begon met alleen Christiaan Vermeer Senior is Chr. Vermeer Transport, onderleiding van zijn zoons en later zoon Christiaan Vermeer, in de voorbije jaren ontwikkeld tot een middelgroot, veelzijdig transportbedrijf met zo’n 65 vrachtwagens, 30.000 m² warehouse en 120 medewerkers.

Met als een van de vele hoogtepunten toch wel het in gebruik nemen van het nieuwe hoofdkantoor op industrieterrein De Vossenberg.

Benieuwd naar onze vacatures? Neem contact op

"Als bedrijf zijn we enorm gegroeid de laatste jaren. In de toekomst hoeven we niet per se groter te worden, maar we willen wel groeien in kwaliteit, maatwerk en duurzaamheid."

Christiaan Vermeer, directeur.